Powershoot®

 

Is het voor jou niet zo makkelijk om je te laten fotograferen? Heb je misschien zelfs camera angst of vind je jezelf nooit mooi op een foto staan? Dan is de Powershoot® echt iets voor jou.
Op een prettige, ontspannen manier leg ik jouw kracht en schoonheid vast met mijn camera. Er is ruimte voor een gesprek, een grap of juist wat diepgang met reflectie. Het is een vrolijke shoot, bij voorkeur in de natuur, waarin jij centraal staat. Ik leer je in spannende situaties gewoon jezelf te blijven en help je met het overwinnen van je camera angst.

 

De Powershoot® vindt plaats op een samen af te stemmen locatie. We maken in 2 uur tijd een palet aan mooie ‘eigen’ foto’s, maar ook professionele beelden. Neem meerdere kledingstukken mee, zodat we samen kijken naar wat jou laat ‘shinen’. Na de shoot ben je je meer bewust van jouw zelfbeeld, vooral van jouw kracht. Je kunt jouw eigen schoonheid inzien, gewoon zoals je bent, en ziet dat terug in jouw foto’s.

 

Je ontvangt van mij een ruime selectie van de ongeveer 150 genomen foto’s in hoge resolutie (incl. nabewerking), waarop je direct alle rechten hebt.
Prijs: € 395,- (incl. btw, excl. reiskosten)

Maak nu een afspraak voor een powershoot

De Powershoot® is in 2006 ontwikkeld door Petra van Vliet. Ik ben door haar opgeleid en gecertificeerd aan de Powershoot Academy. Als zelfstandig fotograaf ben ik gemachtigd om de geregistreerde merknaam Powershoot® te gebruiken en voldoe ik aan de gestelde kwaliteitsnormen.