Categorie
Powershoot®

“Ik vond het een beetje spannend want ik vind mezelf niet altijd fotogeniek. Normaal gesproken hou ik niet van spontane foto’s. Ik wil altijd recht in de camera kijken want ik vind dat ik van de zijkant van mijn gezicht niet een mooi profiel heb. Tijdens de schoot is het wel gelukt om van de zijkant toch leuke foto’s te krijgen. Ik was erg blij op het moment dat het was gelukt.

Na wat tips van Cindy kijk ik anders naar het nemen van foto’s. Zij heeft mij geadviseerd om naar het gehele plaatje te kijken, dat ik nu anders kijk naar de foto’s. Ik focus nu meer op de goede punten. Zoals mijn ogen, zij vond dat mijn ogen mooi naar voren kwamen. Ik heb meer zelfvertrouwen tijdens het maken van foto’s gekregen.

Cindy vond ik een heel aardig persoon. Ik had het gevoel alsof ik haar al langer kende, terwijl wij elkaar die dag voor het eerst zagen en dat vond ik heel prettig. Zij gaf me een aangenaam gevoel en ik kon mezelf zijn. Verder vind ik dat zij mij goed heeft voorbereid. Vóór de schoot hebben we via email gecommuniceerd over de tijd, locatie, wat tips over de make-up en kleur kleding die me goed zou staan.

De foto’s vind ik heel mooi. Goede kwaliteit!”