Met mijn achtergrond als communicatie professional en mijn passie voor fotografie en mensen ben ik in 2017 ‘Cindy Bakker Fotografie’ gestart.

 

“Zodra je mensen echt spreekt, ontstaan de mooiste momenten en meest sprankelende blikken”.

Op die momenten leg ik jou op je allermooist vast.

 

Ik heb verschillende cursussen op het gebied van fotografie gevolgd en ben, zodra het kan, met de camera op pad en met zelfstudie bezig om te blijven ontwikkelen.

Voor de Powershoot® (coaching) ben ik opgeleid en gecertificeerd door Petra van Vliet, aan de Powershoot Academy. Zij heeft de Powershoot® in 2006 ontwikkeld.

Ik maak bij voorkeur gebruik van natuurlijk licht, omdat dit de mooiste weergave heeft op het gezicht. Het geeft een zachte, rustige uitstraling.

 

Sinds de opleiding voor powershoot-fotograaf aan de Powershoot Academy in Amsterdam, heb ik inmiddels veel mensen voor mijn camera mogen ontvangen. Het mooiste wat er is: mensen blij maken met stralende, echte foto’s.

 

Naast de portretfotografie heb ik ook mooie opdrachten mogen doen voor startende ondernemers en grote bedrijven, van website fotografie, tot evenement en vastgoed. Mijn creatieve uitspatting komt naar boven bij Urbexfotografie. Met deze foto’s exposeer ik regelmatig door het hele land.

Veel kijkplezier op mijn site en in deze online galerij: PORTFOLIO