Profielshoot

 

Bijna iedereen heeft wel ergens zijn foto op een Social Network staan. Bij veel mensen is dit niet een echt goede foto. Misschien kom je er op facebook nog mee weg om een vakantiekiekje te laten zien, maar wanneer je een profielfoto zakelijk gebruikt zoals op je CV, bij een blog, op Twitter of Linkedin dan werkt het veel beter om jezelf goed te laten zien. Een goede foto is echt het begin van jouw online succes!

 

Een Profielshoot is een shoot van 20 minuten met als doel om jou in korte tijd zo ontspannen mogelijk voor de camera te laten staan met als resultaat een paar goede foto’s die je voor je social media profielen of je website kunt gebruiken. Vind je het lastig om gefotografeerd te worden? Of sta je er nooit mooi op? Geen probleem, want ook bij deze korte profielshoot wordt er gefotografeerd met de Powershoot® methode.

Hiernaast vind je de agenda voor de profielshoots met de locaties. Doorgang op die dag en locatie vindt plaats bij minimaal 3 aanmeldingen. Bij slecht weer wordt de shoot verschoven.

 

Na afloop van de shoot ontvang je, uit een ruime keuze, 6 digitale foto’s in op een lage resolutie formaat (incl. nabewerking). Deze zijn geschikt voor je CV of social media.

Prijs: € 60,- (excl. btw) per persoon (€ 72,50 incl. btw).

Het voordeel van hoge resolutie foto’s is dat je deze ook voor drukwerk en websites kunt gebruiken. Alle foto’s ontvangen in hoge resolutie?  Dat kan voor € 20,- extra (excl. btw).

Je hebt de totale rechten over de foto’s en je kunt er dus mee doen wat je maar wilt.

 

Ik organiseer de profielshoots ook voor bedrijven, die hun personeel willen laten schitteren op hun bedrijfswebsite. Dat kan op een locatie naar wens.

Vraag mij om de mogelijkheden: info@cindybakkerfotografie.nl