Opties Portretfotografie

 

Mens in beeld. Dat is waar het hier om gaat. Of je nu een professionele foto nodig hebt of je wilt een uniek moment met familie of vrienden vast laten leggen.

De profielshoots zijn korte shoots van 20 minuten, op vaste locaties en welke gecombineerd worden met meerdere aanmeldingen op 1 dag. Te gebruiken voor jouw Social media en CV. Je kiest 6 foto’s (lage resolutie) uit een ruime serie.

De kosten zijn: € 60,- (excl. btw). € 72,50 euro (incl. btw).

Wil je de foto’s ook in hoge resolutie (voor print en website) ontvangen, dan is dat € 20,- extra (excl. btw).
Kijk hier voor de data op de agenda.

 

Heb je liever een iets uitgebreidere shoot? We nemen wat langer de tijd en maken meer diverse foto’s, rekening houdend met wat jij wilt uitstralen op jouw site en binnen jouw vakgebied of kies je voor een Powershoot, waarbij we de tijd nemen en er ook diepgang en reflectie aan te pas komt (op een samen af te stemmen locatie), dan liggen de kosten anders.

 

Uitgebreidere fotoshoot: € 165,- (incl. 10 web + HR foto’s, ook geschikt voor print), verschillende poses en kleding, incl. zwart/wit en andere bewerkingen (incl. btw).
Powershoot (1,5 – 2 uur): 395,- (incl. minimaal 30 foto’s in webformaat + HR voor print), voor meer info: https://www.cindybakkerfotografie.nl/powershoot/ (incl. btw).

 

Wil je uitbreiding van de portretfotografie met sfeerbeelden zodat ik de totale website fotografie voor jou organiseer en meedenk over jouw bedrijf en uitstraling? Dan heb ik daarvoor een pakketprijs en zijn de kosten: € 695,- (excl. btw). 6 uur (1 project).

zie hier een aantal voorbeelden:

www.nataschakoningsveld.comhttps://www.oasetzand.nlhttps://www.domus.info, https://www.riannetooten.nl/nl/www.bem-development.nl/ontwikkeling/, http://www.derondeuitvaart.nl/

De prijzen zijn exclusief reiskosten (0,23/km).