Cindy Bakker fotografie | Familie -en/of Vriendenshoot
593
page-template-default,page,page-id-593,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Familie -of Vrienden shoot

Met deze shoot leg ik een uniek en waardevol moment met jouw familie of vrienden vast. Deze shoots kun je bijvoorbeeld boeken voor een verjaardag, familieweekend of een vrijgezellenfeestje. Zo kun je hierop altijd met een grote glimlach terugkijken. Het wordt een gezellige shoot, waar alles kan en niks moet! Als er speciale wensen zijn, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Binnen 1,5 uur maken we foto’s in 3 verschillende settings, op 1 buitenlocatie.
Uit de ruime selectie van minimaal 30 foto’s kunnen jullie 6 foto’s kiezen, die jullie ontvangen in hoge resolutie (incl. nabewerking, geschikt voor print). Willen jullie extra foto’s nabestellen, dan kan dat uiteraard.
Prijs: € 250,- (excl. reiskosten).  Groep van 5 tot 10 personen, daarna 10,- euro p.p. extra. Bij een groep tot 4 personen: 150,-.

Extra nabewerkte HR foto’s: 10 euro per foto en 75 euro voor alle foto’s.

Hier kun je een mooie compilatie of fotoboekje van maken. Op aanvraag kan ik dit ook voor jullie doen. Zoek je een ander soort geschenk; wil je bijvoorbeeld die speciale foto op een houten paneel of in een houten tafeltje verwerken? Vraag mij om de mogelijkheden.