Categorie
Bedrijfsfotografie, Profielshoot, Website fotografie
Tags
portretfoto, powershoot, profielshoot, socialmedia

Profielshoot voor uw bedrijf

Bijna iedereen heeft wel ergens zijn foto op een Social Network staan. Bij veel mensen is dit niet een echt goede foto. Misschien kom je er op facebook nog mee weg om een vakantiekiekje te laten zien of een foto waar je ex vanaf is geknipt maar wanneer je een profiel zakelijk gebruikt zoals bijv Twitter of Linkedin dan werkt het echt een stuk beter om jezelf goed te laten zien. Een goede foto is echt het begin van jouw online succes!

 

Een Profielshoot is een shoot van 20 minuten met als doel om jou in korte tijd zo ontspannen mogelijk voor de camera te laten staan met als resultaat een paar goede foto’s die je voor je social media profielen of je website kunt gebruiken. Vind je het lastig om gefotografeerd te worden? Of sta je er nooit mooi op? Geen probleem, want ook bij deze korte profielshoot wordt er gefotografeerd met de Powershoot® methode.

 

Na het ontvangen van de foto’s heeft iedereen de mogelijkheid om alle gemaakte foto’s in hoge resolutie te ontvangen voor 20 euro extra. Je hebt de totale rechten over de foto’s en je kunt er dus mee doen wat je maar wilt.
Na afloop van de shoot ontvang je 6 digitale foto’s in lage resolutie (incl. nabewerking).
Prijs: € 50,- per persoon (excl. btw), € 60,50 (incl. btw)

 

Alle foto’s ontvangen in hoge resolutie? Dat kan voor € 20,- extra (excl. btw).