Fotoshoot voor jou of jouw bedrijf

 

Wil jij ook eens mooie foto’s van jezelf voor op jouw website, CV of social media? Is het tijd voor een update op jouw LinkedIn? Dan is een profielshoot echt iets voor jou. Dit kan ook voor alle medewerkers binnen jouw bedrijf of op een andere wijze bijvoorbeeld tijdens jullie evenement, het vastleggen van de sfeer of voor een website update en/of story telling; Uniek beeld zet meer kracht bij jouw/jullie verhaal.

Agenda profielshoots

 

We maken in 20 minuten tijd een aantal professionele profielfoto’s waarmee je jezelf goed kunt presenteren.

 

Do. 29 okt – Vondelpark A’dam

Vr. 30 okt – NDSM werf A’dam

Ma. 2 nov – Rembrandtpark 

Do. 5 nov – Vondelpark A’dam

Vrij. 6 nov – Muziekgeb.IJ A’dam

Ma. 9 nov – Amstelpark A’dam

Wo. 11 nov – Vondelpark Amsterdam

Do. 12 nov  – Soester Duinen, Soest

klik hier voor meer data

Corona in de stad

 

In het begin van de COVID19 periode ben ik veel op pad geweest om de Stille stad Amsterdam vast te leggen, heb ik een reportage gemaakt over Bevrijdingsdag 2020 en mocht ik gelukkig hier en daar ook mensen portretteren; het mooiste wat er is!

Over mooie mensen gesproken…… Tineke heb ik ontmoet tijdens een van de binnentuin-concerten in Amsterdam waar ik aan het fotograferen was, om mensen een mooie herinnering mee te geven van een fijn moment in een rare en soms eenzame tijd.

Powershoot® voor jou

 

Is het voor jou niet zo makkelijk om je te laten fotograferen? Heb je misschien zelfs camera angst of vind je jezelf nooit mooi op een foto staan? Dan is de Powershoot® echt iets voor jou.
Op een prettige, ontspannen manier leg ik jouw kracht en schoonheid vast met mijn camera. Er is ruimte voor een gesprek, een grap of juist wat diepgang met reflectie. Het is een vrolijke shoot, bij voorkeur in de natuur, waarin jij centraal staat.